PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE 2024

Datum konání:
03.07.2024 - 06.07.2024
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
Boris Brejcha, Lost Frequencies, W&W, Ed Rush, Kanine, Friction, Prolix, Dubfire, Dax J, Roger Sanchez, Vandal, Gabriel & Dresden, Nox Vahn, Cristoph, Format:B, Deekline, David Guetta, Chase & Status, Hybrid Minds, Miss K8, Dr. Peacock, Len Faki, Lewis Fautzi, Giuseppe Ottaviani, Eli & Fur, Julian Jordan, Danny Avila, Eric Prydz, Meduza, Andy C, A-Trak, Josh Butler, Hannah Wants, Low Steppa, Jenn Getz & Alfie, Raffa FL, Anden, Enamour, Estiva, Hypaton, M.O.S., Magnificence, Ferry Corsten, Adriana Lopez, Border One, Klaps, Ø [Phase], Eli Brown, D-Block & S-Te-Fan, A Little Sound, Monty, DJ Badjokes, CJ Art, Tim Haze, KPD, Trimtone, Alok, Reinier Zonneveld, Ferreck Dawn, Antoine Clamaran, Dimension, Korolova
Live:
Becky Hill, Fox Stevenson, Maddy V, Gentlemens Club, MC Bellyman
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej: www.b4l.cz

 
 
10. výročí Beats for Love slibuje nejlepší program v historii

Jubilejní výročí festivalu Beats for Love s sebou přinese kromě programu plného hvězd a bohaté nabídky doprovodných aktivit i celou řadu vylepšení. Jednou z hlavních změn je zavedení tzv. cashless, tedy systému bezhotovostních plateb. Návštěvníci se tak mohou těšit nejen na své oblíbené interprety světového formátu, vylepšený design zón a pódií, prostornější areál, ale také větší finanční pohodlí a bezpečnost během festivalových dní.

 

Více než 500 interpretů na jednom místě, i takto by se dal popsat oblíbený maraton taneční hudby pod širým nebem. Festival Beats for Love ovšem neláme rekordy pouze v počtu vystupujících umělců. "Jsme nejnavštěvovanějším hudebním festivalem v České republice a největším žánrovým open air festivalem ve střední Evropě a bereme to jako závazek vůči všem fanouškům. I díky tomu jsme se loni dostali do Top 10 nejvýznamnějších festivalů v Evropě," vysvětluje ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Beats for Love


"Neusínáme na vavřínech a díky zpětné vazbě se neustále posouváme vpřed"

Organizátoři festivalu slibují skokový rozdíl oproti předchozím ročníkům. Reagují na přání samotných fanoušků vzešlých z rozsáhlého dotazníkového šetření z minulých let. Zvětšen tak bude například areál festivalu, což v důsledku znamená více místa, pohodlí a odpočinkových zón pro návštěvníky.

Beats for Love


Drobných úprav se dočkal i festivalový program, tzv. line-up. "Letos jsme se nově programově zaměřili i na kořeny taneční hudby, čemuž odpovídá i název nové stage Captain Morgan The Roots. Hrát se na ní bude čistě z vinylových desek a převážně hudba z 90. let a přelomu milénia, kdy taneční hudba zažívala největší boom,” uvádí programový ředitel festivalu Jiří Ramík. Novinkou bude také posun designu a propracovanosti jednotlivých žánrových stagí. "Nechceme prozradit vše, ale překvapením bude určitě i nový design našich pódií. Například Zion stage letos určitě nenechá nikoho chladným,” doplňuje.

Beats for Love


Novinky v areálu přináší i generální partner festivalu pivo Proud, za kterým stojí Plzeňský Prazdroj. "Proud zóna bude unikátní svým konceptem. Naprosto vychází vstříc potřebám návštěvníků. Ti kromě hudby chtějí i příjemné, útulné a designově propracované místo k tzv. chill outu, tedy odpočinku s přáteli,” přibližuje Rudolf.

Beats for Love


"Návštěvníky čeká také propracovaný doprovodný program a konference"

Unikátní bude mimojiné muzeum festivalu, v rámci kterého chtějí organizátoři připomenout všechny uplynulé ročníky a jejich nezapomenutelné okamžiky. Za zmínku stojí i vůbec první reálná svatba fanoušků Beats for Love, která se odehraje přímo v areálu během konání festivalu.

Beats for Love


V programu upoutá pozornost i populární konference Talking Beats, která bude mít letos druhý ročník. Konference se zúčastní oblíbení tuzemští i zahraniční umělci, organizátoři největších českých festivalů a další zkušení aktéři nejen hudební branže. Rozebírat se budou například začátky DJingu v Česku, psychické zdraví umělců, organizace hudebních akcí nebo skloubení DJ kariéry a rodinného života. "Na své si přijdou návštěvníci z Česka i zahraničí, celou konferenci totiž budeme simultánně překládat do angličtiny. Kromě zmíněných oblastí jsme se letos rozhodli zaměřit i na aktuální témata, jako je například prevence sexuálního násilí, kterou nás interaktivně provedou lektoři Moderní sebeobrany a dámy z populárního podcastu Vyhonit ďábla,” přibližuje program konference marketingový ředitel festivalu, Matyáš Ožana.

Beats for Love


Návštěvníci se mohou těšit i na jedinečné performance, které se odehrají v různých částech areálu, před podiem Love stage by ČSOB i v uličkách mezi jednotlivými zónami. "Zavítá k nám mnoho performerů z tuzemska i různých koutů světa. Ať už se jedná o taneční exhibice, fireshow, vystoupení pouličních umělců nebo naprosto jedinečný průvod s pojízdnou a pohyblivou sochou obřího mýtického stvoření, které zatím nechceme blíže specifikovat,” vyjmenovává nové body doprovodného programu produkční manažerka Marcela Kučová.

Beats for Love


Vylepšená bude i letošní exkluzivní kolekce merche, tedy oblečení a módních doplňků pro všechny fanoušky festivalu. "Chceme potěšit i ty nejnáročnější návštěvníky, i proto jsme vsadili na neotřelé střihy, příjemné a kvalitní materiály a na praktický design. Naším cílem bylo vytvořit kousky, které upoutají pozornost, ale zároveň po nich budete chtít sáhnout i při každodenním nošení,” popisuje novou kolekci manažerka produkce Barbora Kocubová.

Beats for Love


Že Beats for Love nepředstavuje jen zábavu, festival dokazuje již mnoho let svou charitativní sbírkou s názvem Beats for Charity. Letošní rok nebude výjimkou. Organizátoři festivalu navíc každoročně vybranou částku zvýší svým vlastním štědrým vkladem a všechny vybrané peníze poputují tam, kde pomohou nejvíce - vybraným bojovníkům s nepřízní osudu. Letos bude sbírka zaměřena na pomoc devítileté Isabel Kavalové a šestiměsíčního Doriána Příborského. "Oběma dětem pomohou peníze se zajištěním potřebné péče, rehabilitačních pomůcek a obecně ke zlepšení kvality života. Brzy našim návštěvníkům představíme Doriánka a Isabel a jejich příběhy a odstartujeme sbírku. Jsme rádi, že náš festival může pomoci dobré věci,” představuje koncept sbírky Gabriela Rudolfová z produkčního týmu Beats for Love.

Beats for Love


"Cashless je jeden z trendů, které rezonují mezi našimi návštěvníky"

Celý festival letos bude poprvé probíhat ve striktně bezhotovostním provozu. "Je to velká změna, pro kterou jsme se rozhodli i proto, že si o ni průběžně říkalo více než 80% našich fanoušků. Navíc je skvělé, že naším generálním partnerem je banka ČSOB, která projektu cashless dodá punc kvality, bezpečnosti a bezpodmínečné funkčnosti," přiblížil Rudolf. Pro návštěvníky festivalu to znamená především více času na kulturu a zábavu a méně starostí s placením. Cashless systém si totiž klade za cíl zrychlit placení a tedy i stání ve frontách u občerstvení nebo bankomatů.

"Návštěvníci mohou nechat doma všechnu hotovost a nemusí myslet na vybírání z bankomatu nebo nošení drobných po kapsách. Na festivalu mohou platit kartou Visa či Mastercard, mobilem i hodinkami, zkrátka tak, jak jsou zvyklí. Obecně víme, že dnes už chce nadpoloviční většina lidí platit raději bezhotovostně, dvě třetiny mladých preferují platby mobilem či hodinkami. Chceme jim proto jít naproti a nechat je soustředit se jen na festivalové zážitky," uvádí Martin Jarolím, vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB zodpovědný za retail. Dále uvádí řadu výhod pro zákazníky banky: "Naše klienty chceme ocenit například speciální VIP zónou, ze které krásně uvidí přímo na pódium Love stage.” V době konání festivalu bude nápomocná i virtuální asistentka Kate, kterou mohou klienti ČSOB znát ze své mobilní aplikace.

Návštěvníci mohou k platbám využít i speciální anonymní dobíjecí karty, které si mohou pořídit na místě za 100,- Kč. Tyto karty budou stejně praktické jako běžné platební karty. Bude možné je průběžně dobíjet hotovostí i platební kartou. Platit s nimi ale bude možné jen na festivalu.

Beats for Love


Všechny potřebné informace ohledně novinek, merche, charity a cashless jsou k dispozici na festivalovém webu www.b4l.cz a v průběhu času přibudou i odpovědi na nejčastěji pokládané dotazy návštěvníků. Na zmíněném webu fanoušci najdou i všechny typy dostupných festivalových vstupenek.

 

foto: Kuba Zatloukal, Pelder Roman, Ponca Libor, archiv

 
Festival Beats for Love láme rekordy Legendární Eric Prydz poprvé na festivalu v ČR Na Beats for Love zamíří David Guetta Výsledek sbírky festivalu Beats for Love lámal rekordy Festival Beats for Love láká na velká jména taneční hudby Beats for Love nominován do Top 10 festivalů v Evropě Festival Beats for Love bude slavit 10. výročí

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016