PARTYINFO

 

TRENTEMØLLER - ALBUM TOUR - MEMORIA

Datum konání:
26.02.2022 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Trentemøller (DK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Trentemøller se v rámci turné představí i v Roxy

Dánský skladatel, muzikant a producent Trentemøller brzy vydá nové album "Memoria" na svém labelu In My Room Alongside, které spatří světlo světa začátkem roku 2022. Praha nebude ochuzena o jednu ze zastávek z plánované tour k albu, do kalendářů si zapište 26. února 2022 a to v pražské Roxy.

 

Andersovo šesté album v pořadí "Memoria" je průnik inspirace, náhody a také trochu nadpřirozena. Samotnému albu předcházely neočekávatelné 4 nové písně, kterými Trentemøller navnadil své fanoušky. První singl z alba Memoria "In The Gloaming" vyšel 10. září. Jak už je u Trentemøllera zvykem, jedná se o kombinaci neuvěřitelné melodické harmonie a nálady, která je tak specifická pro celou jeho tvorbu. "Memoria" posouvá hranice svého umu na novou úroveň. Samotná tour k albu bude synonymem k hudebnímu zážitku, na který člověk jednoduše nezapomíná.


Anders Trentemøller pochází z dánské Kodaně a za celou svou kariéru si zaloužil respekt a obdiv u svých fanoušků především tvorbou originálních melodických linek, které člověku v hlavě uvíznou na dlouhou dobu. Trentemøller vypráví neuvěřitelné hudební příběhy. Začátkem roku 2022 se chystá zapsat do pamětí statisíců lidí svou další životní, hudební kapitolou a vy můžete být u toho. V únoru se uvidíme v Roxy!

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016