PARTYINFO

 

IMAGINATION FESTIVAL 2021

Datum konání:
19.11.2021 - pátek
Místo konání:
Praha - PVA Letňany
DJs:
Imagination stage: Pendulum, A.M.C, Maduk, Emperor Eatbrain League: Jade, Teddy Killerz, Agressor Bunx, MC Coppa, Pola & Bryson, Forbidden Society, Ripple, Simple Souls
Devastator stage: Anime, Billx, Frontliner, Radical Redemption, Sefa, Zatox, Crane & Sixtas, Hatom, Korty, Hungry Beats
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.net

 
 
Imagination Festival už v listopadu v Letňanech

Imagination Festival se vrací do prostor PVA Expo Letňany a v rámci své již 11. edice nabídne třetí listopadový pátek spektakulární show napříč dvěma obřími pódii s unikátním designem. Velké haly letňanského výstaviště opět rozzáří hvězdní DJs za podpory těch nejoddanějších fanoušků a společně tak oslaví návrat toho nejhlasitějšího bass & hard music festivalu.

 

Imagination stage bude tradičně patřit vybranému Drum & Bassu. Lahůdkou pro všechny fanoušky bude vystoupení legendární australské formace Pendulum, kteří se představí v rámci DJ setu. Chybět nebude aktuální držitel ocenění pro nejlepšího DJe v anketě Drum&Bass Arena Awards A.M.C, britský vládce D´n´B říše Emperor, nadupaný neurofunkový showcase Eatbrain League ve složení Jade, Teddy Killerz, Agressor Bunx a MC Coppa, holandský miláček českého publika a reprezentant Liquicity Maduk, který stejně jako čím dál oblíbenější tváře nové liquid D´n´B vlny Pola & Bryson představí své čerstvě vydané album v ČR vůbec poprvé. Tato hvězdná zahraniční jména doplní i přední čeští a slovenští producenti ve složení Forbidden Society, Ripple a Simple Souls.

Imagination

V království fanoušků Harder Styles se pak opět promění Devastator stage. Svou Imagination premiéru si letos odbude největší jméno na poli světového raw hardstyle – brutální Radical Redemption. Do Prahy také premiérově přiletí představitel našlapaného euforického hardstylu Frontliner. Svými rychlými energickými melodiemi si vás podmaní mladý Sefa a chybět nebude ani nejlepší italský hardstyle DJ Zatox, který se k nám vždy rád vrací. To nejlepší z mainstreamového hardcoru představí na Devastator stage italská královna Anime či rychle rostoucí francouzský frenchcore Billx. Za mixem je doplní lokální DJs a producenti Crane & Sixtas, Hatom, Hungry Beats a Korty.


Vstupenky na akci jsou v prodeji v předprodejní síti GoOut za 990,- Kč + poplatek a zakoupíte je zde

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016