PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE: 2ND LIMITED EDITION

Datum konání:
30.07.2021 - 31.07.2021
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
1st stage DRUM & BASS: Pátek: Black Sun Empire (NL), X.Morph, A-Cray, Holotrope, Zigi SC, Bones & Hypothec, Garnie:c, Buckx, Mjezd
sobota: Maduk (NL), Volume Plus, Ripple, Computerartist, Switch, Drop Database, WDK & Blackbird, Spam, Drum-It, Lahire, Elbrus
2nd stage - Amundsen HOUSE & TECHNO & EDM: pátek: Alex Di Stefano pres. A.D.S., Ladida, Michael C, Enrico, Subgate & Tomas Sinn, Tokátko, Martin Streed, Rob Nash
sobota: Twisterz (PL), Matamar, AngryXBeats, Namaas, Mio, Jake Haley, Shefa, Criminal Noise, Cou-D, Hlavkus, Ron JB
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej Beats for Love: 390,- Kč + poplatky / 1 den

 
 
Beats for Love letos podruhé otevírá své brány

Beats for Love navazuje na úspěšnou akci ze začátku prázdnin a v polovině léta opět roztančí Ostravu. Druhá limitovaná edice největšího česko-slovenského hudebního festivalu návštěvníkům nabídne hvězdy drum and bassové, house, techno a EDM scény. Už tradičně nebude chybět ani dechberoucí audiovizuální show a doprovodný program. Vše se tentokrát odehraje v pátek 30. a v sobotu 31.7. na dolnovítkovickém náměstí před interaktivní hernou U6 a v charismatických industriálních kulisách v blízkosti 4. a 6. vysoké pece.

 

Pořadatelé pro fanoušky taneční a elektronické hudby znovu připravili špičkový mezinárodní program. Světové headlinery jako Black Sun Empire, Maduka, Alexe di Stefano a Twisterz doplní sety český DJ hvězd, mezi které patří například Ladida, X.Morph, Volume Plus nebo Matamar.

Beats for Love


"Téměř vyprodaná první akce Beats for Love zkraje července nám jasně ukázala, že lidé se chtějí bavit, potkávat se a po dlouhé době si naživo vychutnat kulturu a umění. Všechny naše akce samozřejmě dodržují bezpečnostní a hygienická opatření, protože prioritou pro nás je ochrana zdraví našich návštěvníků," 
uvádí Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love.

Beats for Love


Pořadatelé festivalu tentokrát přišli také s průlomovou organizační novinkou. Festival bude poprvé v historii "cashless", což znamená, že hosté budou svou útratu hradit elektronicky přes speciální náramek. "Neustále se snažíme přicházet s novinkami a vylepšeními tak, aby se naši hosté cítili na festivalu co nejlépe. Bezhotovostní systém je celosvětově jasný směr při pořádání velkých kulturních akcí. Věříme, že cashless systém bude pro naše návštěvníky maximálně pohodlný a zvýší komfort a úroveň gastro služeb na festivalu," dodává Matyáš Ožana, marketingový ředitel Beats for Love.

Beats for Love


Vstupenky na tuto druhou limitovanou edici populárního festivalu jsou stále v prodeji a návštěvníci si je mohou zakoupit na webových stránkách Beats for Love za pouhých 390,- Kč + poplatky.

Odkazy:

www.b4l.cz
www.facebook.com/beats.for.love
www.facebook.com/events/364265787611572
www.instagram.com/beats.for.love

Projekt je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy
Projekt je realizován s finanční podporou Moravskoslezského kraje

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016