PARTYINFO

 

HIGHJUMP 2021 - LIMITED EDITION

Datum konání:
30.07.2021 - 31.07.2021
Místo konání:
Hřiměždice - lom Hřiměždice
DJs:
TBA
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

vstup: předprodej Ticketstream: 790,- Kč

 
 
Highjump 2021 bude v limitované edici

V termínu 30. a 31.7. 2021 se na tradičním místě u lomu v Hřiměždicích uskuteční skokanské závody Highjump. Stane se tak i přes původní zprávu, která oznamovala, že akce letos neproběhne. Díky uvolňování protiepidemických opatření se organizátoři domluvili se zastupitelstvem obce a akce proběhne za limitovaných podmínek. Tradiční letní akce tak proběhne pro 2.000 návštěvníků, kteří se mohou těšit na sportovní podívanou, doprovodný program, vystoupení DJs a další. Omezený počet vstupenek je k dispozici v síti Ticketstream.cz.

 

"Jsme rádi, že nakonec můžeme Highjump uspořádat. Bude to pro nás takový návrat na začátek. Věříme, že to může návštěvníky bavit. Zažít závody do vody téměř tak, jako když jsme začínali," říká Tomáš Kučera, jeden z pořadatelů akce. Pro skokany do vody bude připravena věž s #Meisterštyk výškou 16 a 12 metrů nad vodní hladinou, což je výška, která zaručuje velmi zajímavou podívanou. "Jsme v kontaktu s tuzemskou skokanskou špičkou. Svou účast už ale potvrdili i zahraniční sportovci," doplnil Tomáš.

Highjump

Kromě skoků do vody budou u lomu již tradičně hrát DJové. Na hudebním programu organizátoři usilovně pracují a budou jej postupně zveřejňovat. Návštěvníci budou mít možnost také vyzkoušet skok do obřího nafukovacího polštáře, posedět v relax zóně, dát si dobré jídlo a užít si show přímo u vody.

Highjump

Předprodej omezeného počtu vstupenek je spuštěn v síti Ticketstream za předprodejní cenu 790,- Kč. Vzhledem k tradiční návštěvnosti Highjumpu je velmi pravděpodobné, že vstupenky budou k dispozici pouze v předprodeji. O aktuální situaci se vstupenkami budou organizátoři informovat na svém webu nebo na sociálních sítích. Vstup do areálu bude podmíněn aktuálními protiepidemickými opatřeními vlády ČR.

Více info zde.

foto: archiv www.HIGHJUMP.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016