PARTYINFO

 

SVOJŠICE - TECHNO WILL NEVER DIE

Datum konání:
15.08.2020 - sobota
Místo konání:
Letní areál Svojšice u Pardubic
DJs:
Hitch (ES), Luke Sun (DE), Lucca, Golpe, Džejár, Toky, Boss, Jaqullin, Dominik Gehringer
Live:
Brian Sanhaji (DE)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 17:00, vstup: předprodej Ticketstream: 450,- Kč, na místě: 500,- Kč

 
 
Festival Svojšice proběhne již tuto sobotu
Festival Svojšice letos v menší techno edici

Dvacátý ročník festivalu Svojšice sice proběhne až o rok později, ale tradice každoročního setkání fanoušků techna bude zachována. Místo velkého festivalu proběhne v sobotu 15. srpna 2020 menší edice s podtitulem Techno Will Never Die, kde bude zachována hlavní festivalová stage, na které vystoupí dva zahraniční headlineři a přední domácí DJs.

 

Brian Sanhaji

Frankfurtský rodák žijící dlouhá léta v Berlíně předvede ve Svojšicích v živém vystoupení všechen svůj technický um, který vkládá nejen do svých skladeb, ale třeba také do releasů labelů CLR, Cocoon Recordings nebo Spinclub Recordings, kde dohlíží na kvalitu a mastering ostatních producentů. Aktuální EP "Axiom" je ryzí extrakt jeho kvalit.




Hitch


Barcelonský producent a majitel YAKAZI Records sklidil na loňském ročníku snad největší ohlas hned po Amelii Lens. Bylo vidět, že jeho balanc mezi housem a technem je přesně to, co baví nejen jeho, ale hlavně publikum.




Za českou a slovenskou scénu vystoupí Lucca, Golpe, Džejár, Toky, Boss, Jaqullin a Dominik Gehringer.

Vstupenky zakoupíte za 450,- Kč v síti Ticketstream. Akce proběhne dle všech aktuálních pravidel pro pořádání kulturních eventů v ČR. Kapacita je omezena na 1.000 osob.

Aktuální informace najdete na www.svojsice.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016