PARTYINFO

 

JUNGLE DNB SESSION / X-MASSACRE WARM UP

Datum konání:
13.12.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Drum & bass stage: Mikkim (Amen4Tekno), Pixie (T2B, Let It Roll), Suki (Let It Roll), Dexide (X-Massacre), Beesu (X-Massacre), Duff.lxr (Luxor), Wash (T2b), Driver (T2b)
Tekkno stage: Mikkim (Amen4Tekno), Dave.lxr (Luxor, Demontage), Duff.lxr (Luxor), Mini.lxr (Luxor), Paky.lxr (Luxor)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00, vstup: 130,- Kč

 
 
Alignment a Mikkim o víkendu v klubu Cross

Probereš se po mejdanu, venku kosa, v hlavě hučí a náplň ve šrajtofli nic moc? Stav se ohřát a na oběd do Cross Café. Obědová nabídka se postupně vylaďuje k dokonalosti, přibývají v ní oblíbené burgry a burrita a navíc za rozumnou cenovku. A než odejdeš, koukni na program na konec tohoto týdne, aby ti nic neuteklo.

 

Swing, ska-rock, rock´n´roll nebo drum´n´brass. To jsou styly, které zazní ve čtvrtek na hlavním pódiu mezi devátou a půlnocí. O zábavu se postarají kapely Zelená Konev, Cactus Showband a Tygroo a rozjedou tam Vánoční večírek. DJs Im Cyber, Roman Rai a Täino večírek dohrají v house a techno rytmu až do konce noci. Dolní stage pojede v o něco houpavějším dubovém módu. První vydání noci s názvem Dub Crossings přivítá polského producenta a DJe a hudebního nadšence jménem Dusha, zastupujícího Paproota Soundsystem. Zlínskou scénu zastoupí projekt Intuitive Lab a tu pražskou DJka a hostitelka Jayah.

Cross


Jedna z nejdéle fungujících D´n´B a jungle nocí v Crossu je bezesporu Jungle DNB Session pořádáná partou T2B Soundsystem. Její prosincové vydání, které je zároveň warmup party monstrózní halovky X-Massacre, vítá star tuzemského jungle tekku, hudebníka a cestovatele jménem Mikkim. Ten má aktuálně venku album, takže lze očekávat během noci pořádně horko. Dalším hostem budiž Beesu, Dexide, Suki a Duff.lxr. Underground stage ovládne čisté tekkno od řezníků z jednoho soundsystemu: Dave.lxr, Duff.lxr, Paky.lxr a Mini.lxr a jejich hosté.

Cross


Veleznámého techno producenta z Německa jménem Alignment, jehož tvorba je známá temnými basovými linkami, pumpujícími kopáky a industriálními zvuky, bude možné slyšet a vidět na hlavním pódiu během sobotní noci. Tento zvuk do města přiváží Arturo Legorreta, DJ a promotér párty Materia.fm. Krom jeho vlastního setu se můžeme těšit na španělského producenta ze značky Hidden Traffic Massa a set od DJ Adelia. Druhé, hlubší, pódium bude patřit D´n´b partě Furious Freaks a jejich hostům, určitě se tam dostane na slušnou porci deepu a neura.

FB events:

https://www.facebook.com/events/462609371126242/

https://www.facebook.com/events/752905255176591/

https://www.facebook.com/events/423051261722334/

https://www.facebook.com/events/502918706980120/

https://www.facebook.com/events/416593552357201/

https://www.facebook.com/events/1254817514703738/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016