PARTYINFO

 

DRUMSTATION SLAVÍ S NZP W/ PAUL SG & MC CONRAD

Datum konání:
19.07.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Zlomenej stage: Paul SG (Jazzsticks Recordings, A), MC Conrad (UK), Rudeboy, Peejay, Brada, Mireau, Annita, KamCZa, Ahonz, MC Toshi
Narovinu stage: Norman Methner (Uncage / Rekids, DE), Spigl (Axaminer Records), Jan Cihal (Gram Records), Myclick
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: 70,- Kč do 22:00 / 150,- Kč poté

 
 
MC Conrad a Roman Rai live o víkendu v klubu Cross

Tak co, už máte na zahradě posekáno? Máte dostatek vody v sudu pod okapem? Máte opálený zadky a předky? Pokud jo, je ideální příležitost skáknout s kámošema na jedno do Crossu. Zahrádka jede jako každý léto a program na víkendový večer a noc je ready.

 

Nejdéle fungující pravidelný podcast na českém webu, tedy ten Narovinu Zlomenej, slaví deset let. Rakouské liquid funk vydavatelství Jazzsticks Records taky slaví deset let. Ke společné oslavě v rámci noci Drumstation dojde v Crossu už tento pátek a že to bude oslava důstojná, dokazuje i sestavený lineup. S šéfem labelu Jazzsticks Paulem SG vystoupí legendární "hlas drumandbassu", dříve dvorní MC LTJ Bukema, MC Conrad! Zároveň se těšme na šéfa značky Uncage z Berlína, DJe Normana Methnera, který spolu s Axaminer DJs rozduní dolní stage. Gratulovat a zahrát pak ještě přijedou Rudeboy, Peejay a MC Toshi, Brada nebo Myclick.

Cross


Bassmatico je residentní mejdlo Philipa TBC. V červencovém vydání, které proběhne v sobotu, se odehraje jedna novinka a tou jsou DJ a live sety v podvečer na Square. Roman Rai je stálicí české progressive scény a pro tento večer si nachystal vlastní živé vystoupení, které můžeme jen doporučit. Hlavním tahákem pak bude projekt Isolée z Kozeho labelu Pampa Records, jehož tři alba se nesmazatelně vryla do paměti všech milovníků house music. Na horní stage v klubu se večírek rozjede pod taktovkami jmen jako Taino, Anic, Denny Krýgr, Roman Rai a pochopitelně Filip Foreigner. Dolní drumandbassovou stage ovládnou kluci z Furious Freaks, Mustaffa a Sheriff, Tom Small, Bicman a Vitto a další. U toho musíš být.

Cross


FB eventy:

https://www.facebook.com/events/663047900804777/

https://www.facebook.com/events/2183953615250353/

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016