PARTYINFO

 

FUNK'D UP #31 W/ LR GROOVE & FEMALE ALLSTARS

Datum konání:
28.06.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Funk'd Up: LR Groove (UK), Female Allstars (UK): Lady Shocker, Miz, Chey, NyNy, Laughta, Pre Wavy, Nehanda, Frankie StayWoke, Portia NY, Madders Tiff, Jojo Wave, Dryman, Denoir, Merak, Sir Free ft. Pain Dots, Alyaz, Mr Be, Whatsman
2nd Next:Gen Jump up stage: Matzet (DOWN2EARTH, NEXT:GEN, Stále málo, SK), Magenta (CRE8DNB, Bulletproof, NEXT:GEN, Frogs On Acid, Drop Zone Audio, Blazing Haze Audio), Critical J (NEXT:GEN, DNBPortal.com), Rocki (NEXT:GEN), Marmite (UK), Stux (Basssound), Skolashnikov (MK City Young Ravers), Forest Animal (Bass Roots), MCs: Pain (Dots, NEXT:GEN), Brejchus Pavián (Upfockerz, NEXT:GEN, Malá Plzeň, Jelen (NEXT:GEN), Fugaz (MK City Young Ravers)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 21:00

 
 
Prago Union a festivalový warm-up v klubu Cross

Potit se lze v těchto dnech prakticky kdekoliv. Ale pokud je u toho patřičný hudební zážitek, říká se, že máme "o důvod víc". Snad se na Square před Crossem všichni vejdou. Proč ty obavy? Prago Union s livě bandem a DJ Rest. Záruka kvality, nebo pořádnej důvod se zapotit?

 

Koncert začne v pátek v podvečer, k tomu houpání, popít pivko, poklábosit, zarapovat známý texty a po setmění šup dovnitř na jednatřicátý vydání UK sound mejdanu Funk´d Up, kde se vyhopsáme všichni dosyta. Z Ostrovů přiletí LR Groove, stejně jako výbušná babská sestava Female Allstars. Dryman a Denoir ještě pozvali studio geeka Meraka, Sir Free ft. Pain Dots, DJ Alyaz, Mr Be a Whatsman. Pokud UK funk, bass a grime nebudou stačit, nevadí. O patro níž parket rozduní v Crossu zdomacnělá D´n´B sestava Next:Gen se svou směsí jump-upu, neura a tak dále a tak podobně. Slovenský Matzet za podpory tuzemských členů Next:Gen i jejich "kamíků" z Basssound a Bassroom crews. U mikrofonu se vystřídá celá artilérie MCs aka Brejchus, Jelen, Fugaz a Pain.

Cross


"Festival Château Perché zve všechny, aby se vyjádřili tak, jak se jim chce, aby ocenili jakýkoli nový objev. Velmi disko, velmi techno, velmi kubist, cokoliv. Rozmanitost umění je klíčem. Podívejme se a vychutnejme si festival od umělců, kteří nám dávají vlastní názor."
Tolik o festivalu, který se na jeden den přiblíží návštěvníkům Prahy jeho launch party právě v Crossu a to tuto sobotu. Od sedmi si před klubem nenechte ujít výstavu spojenou s přednáškou a následný koncert výjimečného projektu Himalayan Dalai Lama, který krom letní šňůry v současnosti pracuje na soundtracku pro divadelní představení. V klubu se pak rozezní klasicky obě podia. Na tom horním pojede techno a house od DJs Efective & Adelia, Skritek & Dr Smeghead, ale vlastní večer tam odpálí Cotoje.crew & Lyre & Feelin' Acid? showcase od 21:00. Druhé podium věnované zmíněnému Festivalu rozehrají Brit Ben Osborne a francouzský DJ Samy. Přijďte si dát drink a vrtnout bůčkem...

Cross

Eventy:

https://www.facebook.com/events/2010500692396581/

https://www.facebook.com/events/849629155400396/

https://www.facebook.com/events/368742230444685/

https://www.facebook.com/events/337931403568556/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016