PARTYINFO

 

DRUMSTATION W/ EGO TRIPPIN & AC MC / SCOUNDREL / MATZET

Datum konání:
19.04.2019 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Main stage: Ego Trippin (Low Down Deep Recordings, UK), AC MC (Ace´s High, Biological Beats, Soundbully Audio, UK), Scoundrel (Rough Tempo, UK), Matzet (Down2Earth, Next:Gen, Stále Málo, SK), Magenta (CRE8DNB, Bulletproof, Next:Gen, Frogs On Acid, Drop Zone Audio, Blazing Haze Audio), Critical J (Next:Gen, DNBPortal.com), Rocki (Next:Gen), Krowak (Jumpup.cz, Bushmanmedia), Stux (Basssound), Ravem & Dr.Dee (RAVESHXTDNB), Skolashnikov (MK City Young Ravers), Forest Animal (Bass Room), Sali (Turn-Off, VCB), Nasai, MCs: Rook (Rook Squad, Next:Gen), Pain (Dots, Next:Gen), Brejchus Pavián (Upfockerz, Next:Gen, Malá Plzeň), Jelen (Next:Gen), Fugaz (MK City Young Ravers)
Basement stage: Faith In Sound crew: Lukkast, Grima, Elkas, Danok, MC Vojtekk
Live:
VJ Annie
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 20:00, vstup: do 21:00 80,- Kč / 150,- Kč poté

 
 
Velikonoční víkend v klubu Cross s pestrou nabídkou

Velikonoční víkend je jednou za rok. Je to víkend plný vítání jara, prvních Street Food Jamů na zelené travičce na Cross Square a taky vydatných mejdanů. Velikonoce v Crossu začínají už ve čtvrtek a pojedou až do neděle. Mrkni do článku, o co tentokrát půjde, a že nuda tedy rozhodně nebude!

 

Ve čtvrtek po sedmé nejprv přijďte podpořit osm talentových slamerů a slamerek na už osmnácté vydání jamu ve spolupráci se Slam Poetry CZ na hlavní stage. Hned poté rozjede Energy of Dub půdu pro roots a reggae legendu, real hudebníka a člověka s velkým osobním kouzlem za gramcema Aba-Shanti-I, který začínal jako MC v soundsystemu Jah Tubby´s z Hackney už v osmdesátkách. Drumandbassový Volume Plus má svůj pravidelný mejdan nazvaný prostě a jednoduše Invites, kterým ovládne čtvrteční noc dolní stage. V tomto díle pozval hlavu Poison Apple DJe Ozone.

eventy:

https://www.facebook.com/events/2225110651149128/

https://www.facebook.com/events/628812227531772/

https://www.facebook.com/events/420777318672333/

Ozone

Bylo by hodně nepřesné nazvat páteční podvečerní představení spolupráce Cross Attic & Artists Crossings loutkovým divadlem. Slovenská stage designérka, loutkařka, vizuální umělkyně a performerka Katarina Caková představí v performance nazvané Island Home jedinečné skloubení všeho zmíněného ve znamenitý celek.

event:

https://www.facebook.com/events/324688734772237/

Noc z pátka na sobotu bude plná rozjuchaného "drumbácu". Drumstation v tomto případě pořádá společnými silami crews Next:Gen a Faith In Sound. Nahoře pojede asi nejvíc ze všeho jump-up v podání u nás už známých Ego Trippin´ feat. AC MC a DJ Scoundrel, za podpory slovenského brata DJe Maztet. Dolní stage bude plná solidního techna, electra a brejků.

event:

https://www.facebook.com/events/488100395050918/

Volume Plus

Francouzský šéf značky Catwalk Records a velmi zkušený DJ W!LD spolu s jihoamerickým producentem a vokalistou Alexisem Cabrera předvedou ten nejlepší současný tech-house v rámci noci Aircross a to v sobotu večer na horní stage. Šťavnatý a zábavný house pak očekávejte na dolním podiu. Chuť Žít v italském podání bude tentokrát mít Kenny Bizzaro.

event:

https://www.facebook.com/events/421872778383976/

Aircross

I v neděli má však pořádný smysl navštívit Cross - od jedenácti se tu uskuteční jedinečný dýchánek Vegan Burger Fest, kde bude příležitost ochutnat, kam až sahají chutě čistě veganských burgrů. Přijďte včas! Večerní program a celý předvelikonoční čas uzavřou koncerty melodic & modern metalcore kapel Secrets Of Separation, Anthems, Marked As An Enemy, We Blame The Empire následovaný afterparty. Underground stage si bere na starost drumandbassový DJ Toxin aka Up:Beat Prague Edition se svými hosty. Francouzským Strange Mazes a lokálními matadory C.N.B., 2K a Parallel Activity. Zároveň v útrobách klubu naleznete stánek organizace Sea Sheppard a můžete tak před Velikonočním pondělím přispět na dobrou věc. Uf, víkend jak víno, že?

eventy:

https://www.facebook.com/events/311489676114045/

https://www.facebook.com/events/644934559292280/

https://www.facebook.com/events/1158822960961773/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016