PARTYINFO

 

DŽEJÁR SLAVÍ 20. NAROZENINY

Datum konání:
22.03.2019 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Džejár, Gary Beck (UK), Adrian Hour (RA), Luke Sun (DE), Lucca, Toky, Boss, Alex Preda (NL), EKG, Chris Sadler, Enrico, Victor Tellagio, Smoke
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:

start: 19:00, vstup: předprodej: 350,- Kč + poplatky Ticketstream, https://akce.djdzejar.cz/2019/vstupenky

 
 
Džejár oslaví 20 let na scéně se spoustou gratulantů
Džejár oslaví 20. let působení na české taneční scéně

Velké oslavy se chystají v pardubickém L-klubu, kde proběhne 22. března 2019 výjimečná party s vůdčí osobností tuzemské techno scény. DJ a majitel pořadatelské agentury DC Promo, Petr Dzingel alias Džejár, zde oslaví završení dvacetileté kariéry, během které se nesmazatelně zapsal do srdcí většiny domácích fanoušků techna a jako promotér se zasadil o návštěvu zásadních světových umělců tohoto žánru v ČR.

 

Na programu jsou dvě stage – jedna zaměřená na techno a druhá na house. Během večera vystoupí až tři zahraniční headlineři, kteří již dříve navštívili festival Svojšice a mají k oslavenci velmi blízko. Samozřejmě nebude chybět ani plno gratulantů z řad českých a slovenských DJs. Předprodej vstupenek a další detaily programu budou brzy upřesněny.

O akci slovy Džejára:

"V roce 2019 tomu bude 20 let, co jsem poprvé uspořádal první techno akci. Osobně ale nejsem typ člověka, který si zakládá na oslavách, a to ani narozenin nebo svátku. Tak to prostě mám. Nikdy v životě jsem žádný narozeninový mejdan neudělal. Tuto mou životní etapu však nyní vnímám jinak a rozhodl jsem se uspořádat párty, na které se chci osobně cítit tak, že bude přesně podle toho, co mě v mém osobním životě baví a naplňuje. Už teď vím, že tento event ode mě dostane tolik energie, kolik jen snesu. Možná o dost více než na Svojšice, protože tohle bude opravdu výjimečné a od srdce."

"Kapacita akce bude limitována na 1.000 osob, abych všem mohl dostát slibu potřebného komfortu a cítili se dobře. Uvnitř postavíme kuchyni, ve které thajský a vietnamský team rodilých kuchařů uvaří vybraná jídla. Servírovat se budou také špičkové burgery a o bar a míchané nápoje se budou starat několikanásobní mistři ČR a vicemistři světa tohoto oboru.“

"V 19:00 otevřeme brány výstaviště a společně se všemi DJs tohoto večera povečeříme, a to včetně zahraničních headlinerů. Budete tak moci strávit společný čas s námi a v klidu i pokecat o normálních věcech a poznat nás i z jiné než té hudební stránky."

"Poté celou akci zahájím a odehraji 3-4 hodinový set, který pečlivě sestavím i ze starých věcí a dostane se tak určitě i na vinyly. Takže tolik v kostce. Věřte mi, že toto nejsou zdaleka všechny nápady, které budeme na párty realizovat, a že udělám maximum, aby byl tento večer pro všechny nezapomenutelný."

Petr Dzingel / DJ Džejár 

FB event

Více informací očekávejte v následujících týdnech na www.djdzejar.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016