PARTYINFO

 

THE INTERNET (USA)

Datum konání:
10.07.2018 - úterý
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
The Internet (USA)
Info:
http://https...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: GoOut.cz 650,- Kč, na místě 750,- Kč
 
 
The Internet se v červenci představí v Praze

Kalifornská neo-soulová a R&B kapela The Internet zahraje za měsíc poprvé v České republice. 10. července rozhoupe pražský Lucerna Music Bar. Představí zde naživo nejen starší skladby, ale i písně z nového, v pořadí čtvrtého, alba "Hive Mind", které vyjde o deset dní později. Nyní The Internet přichází s novým singlem a klipem "Come Over".

 

Pětičlennou formaci The Internet založili v roce 2011 Syd tha Kyd a Matt Martians, bývalí členové známého hip hopového uskupení Odd Future, v jehož čele stojí Tyler, the Creator. The Internet patří k předním zástupcům mladé rapové, jazzové, R&B a elektronické scény v Los Angeles, která se v poslední době dostala do povědomí díky jménům jako Flying Lotus, Kamasi Washington, Kendrick Lamar nebo Thundercat. The Internet získali za svoji třetí desku "Ego Death", která se umístila v Top Ten žánrové hitparády, nominaci na Grammy v kategorii Best Urban Contemporary Album.

The Internet
Zpěvačka Syd tha Kid, nebo zkráceně Syd, jejíž hlas propůjčuje skladbám The Internet sametový, smyslný nádech, se sama naučila nahrávat a produkovat hudbu ve svých patnácti letech, odmala také psala písničky. Ve formaci Odd Future se stala DJ a producentkou. S Mattem, který produkuje a hraje na klávesy, se původně potkala v roce 2008 virtuálně díky MySpace. Osobně pak o tři roky později, kdy vydali první společné album "Purple Naked Ladies" (na značce Odd Future Records) a o rok později desku "Feel Good". Název vznikl vlastně jako žert, inspirován reakcí rappera Left Braina na otravnou novinářskou otázku: "Odkud je?"."Z internetu," zněla odpověď, která Syd pobavila a převzala ji jako jméno svého nového bočního projektu v rámci Odd Future. The Internet v současné době připravují svoji čtvrtou desku a zároveň nedávno jednotliví hudebníci natočili svá sólová alba.




Koncert uvádí Colours Selection. Předprodej vstupenek probíhá v sítích GoOut.cz a Ticketportal, cena v předprodeji 650,- Kč, na místě pak 750,- Kč.

Více informací na www.colours.cz.

The Internet - "Get Away"
The Internet - "Special Affair/Curse"
The Internet - "Dontcha"
The Internet - "Girl ft. Kaytranada"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016