PARTYINFO

 

FESTIVAL PROTOTYP 2017

Datum konání:
10.11.2017 - pátek
Místo konání:
Brno - Tržnice Brno
DJs:
Rivendel, Himalayan Dalai Lama, PSJ
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 19:00, vstup: celý festival: 300,- Kč bit.ly/2xpcUw7, pátek: 150,- Kč bit.ly/2xooKLS
Line-up:
19:00–21:00 Rivendel
21:00–22:00 Himalayan Dalai Lama
22:00–22:30 Módní performance (Daniela Sindelkova)
22:30–00:00 PSJ
 
 
4. ročník festivalu Prototyp startuje již v pátek

Čtvrtý ročník brněnského festivalu Prototyp proběhne o víkendu od 10. do 12.11. 2017 a přinese interaktivní výstavu, večerní živá vystoupení experimentální hudby v kombinaci s VJingem, workshopy a inspirativní přednášky pro všechny milovníky umění, vědy a technologií.

 

Interaktivní výstavu děl si návštěvníci mohou prohlédnout od pátku až do neděle. Program festivalu je rozdělený do tří částí. V pátek festival zahájí večerní opening party s již tradiční módní performance a hudebními vystoupeními například od Himalayan Dalai Lama nebo Rivendel. Sobotní program přes den je určený rodinám s dětmi, které se mohou těšit na workshopy od VIDA! science centra nebo Robotiádu od JCMM. Novinkou letošního ročníku je večerní hudební program i v sobotu, kde vystoupí například Bastl Instruments. V neděli se na sérii přednášek naučíte něco o 3D prototypování produktů nebo principu generativního designu.

Prototyp 2016

Na celém programu se podílejí známé brněnské instituce jako VUT, Fakulta informatiky Masarykovy univerzity nebo JCMM. Mezi vystavujícími letos najdeme Hvězdárnu a planetárium Brno, FabLab ve spolupráci s na3Deci, kreativní duo VISUALOVE a mnoho dalších.V budoucnu má festival Prototyp v plánu dál obohacovat brněnskou kulturní scénu a přinášet návštěvníkům inspiraci a probouzet v nich zapálení pro umění, vědu a technologie. Od příštího roku festival bude fungovat pod novým vedením skupiny VISUALOVE ve spolupráci s TIC a městem Brnem. "S VISUALOVE jsme spolupracovali už v roce 2015, ale tenkrát byli v pozici účinkujících. Kluci z VISUALOVE nám už tenkrát říkali, že chtěli v Brně organizovat podobný festival. Spojení našich sil proto byla přirozená volba," vysvětluje koordinátorka a spoluzakladatelka festivalu Veronika Rejšková.

Prototyp 2016

Vstupenky na jednotlivé dny najdete na smsticket.cz. Pro více aktuálních informací a kompletní program sledujte: www.prototypbrno.cz, www.facebook.com/Prototypbrno, www.instagram.com/prototyp_brno.

Prototyp 2016

Festival Prototyp pořádá nezisková organizace Kulturárium z. s. Spolupořadateli festivalu jsou TIC BRNO a VISUALOVE. Festival vzniká za podpory Jihomoravského kraje, Města Brna a Nadace život umělce.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016