PARTYINFO

 

CREATIVE 11TH ANNIVERSARY

Datum konání:
10.11.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Galerie Lucerna
DJs:
Schlepp Geist (DE), Nkyp, Manio, Subgate, Tibiza, TGT Project, Bronee, Rob Smile, Schwings Project
Live:
Kapitán Demo, VJ Orkhan Mammad
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 200,- Kč, VIP 500,- Kč předprodej: GoOut: https://goout.net/cs/listky/creative-schlepp-geist+kapitan-demo+dalsi/kgpb/
 
 
Schlepp Geist a Kapitán Demo pogratulují k 11. narozeninám Creative Events

11. narozeniny crew Creative Events, která stojí za zajímavými akcemi s hosty jako Butch, Mandy, Eric Sneo, Guy J, si zaslouží náležitě oslavit, proto bude tento večer speciální hned z několika důvodů! Pořadatelé si pro toto úctyhodné výročí vybrali netradiční prostory pražské Galerie Lucerna, pyšnící se svým unikátním kouzlem a specifickou atmosférou, kde se doslova psala historie českého kulturního života.

 

Osobitou hudební produkci představí v živém vystoupení headliner večera - německý producent Schlepp Geist, který vydává své skladby na renomovaných světových vydavatelstvích jako Katermukke, Hive Audio nebo SOSO. Netradičním gratulantem bude Kapitán Demo, jehož vystoupení slibuje show, za kterou by se nemusel stydět ani Ing. Vácslav Havel, který pražskou Lucernu postavil. Dalším hostem tohoto večera bude zakladatel Creative Events a jeden z nejdéle hrajících DJs v ČR Nkyp, a sestavu doplní Manio. Na 11. výročí Creative Events se představí také současní členové Creative Events crew - Subgate, Tibiza, TGT project, Bronee, Rob Smile a Schwings Project.

Nepůjde však pouze o skvělou muziku, postaráme se o to, že se nebudete na našem mejdanu ani chvilku nudit. Těšit se totiž můžete na originální videoprojekce od Orkhan Mammad, jehož vizuální show byly k vidění mimo jiné i na Lunchmeat Festivalu 2017. Připravili jsme originální instalace v prostoru, ale také nevšední rozložení míst, odkud budou jednotliví interpreti vystupovat. Na tomto eventu se premiérově v ČR představí nová řada soundsystému Void Acoustics, která vyniká nejen originálním designem, ale i nekompromisním zvukem, vždyť byl tímto systémem ozvučen například i světoznámý pouštní festival Burning Man. Creative Events, to jsou originální mejdany pro vás. A věřte, že na narozkách si dáme opravdu záležet!

Kompletní info naleznete na: https://www.facebook.com/events/1439709179477243/ a https://www.facebook.com/creativeczech/.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016