PARTYINFO

 

DNB RODEO W/ MUZZY (LIQUICITY, MONSTERCAT, UK)

Datum konání:
03.11.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Muzzy (Liquicity, Monstercat, UK), Thiew (Let It Roll), PMDR (Let It Roll, Masokombinat), Houbass (Drumbassterds, BNC Express), Dogzan (Storm), TB (Storm), Roop (Blu Saphir)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 90,- Kč (+ poplatek) http://storm-club.cz/muzzy_tickets, na místě: 100,- Kč do 22:00 / poté 150,- Kč
 
 
V klubu Storm startuje v pátek D´n´B víkend

Muzzy, skvělý britský producent, jehož popularita raketově stoupá, se tento pátek představí vůbec poprvé českému publiku, a to v rámci dalšího pokračování oblíbené "bejkárny" jménem D´n´B Rodeo! Sobota ve Stormu se též ponese v drum & bass stylu a mixák bude patřit výhradně holkám. Čtěte více info v článku.

 

Pátek 03/11 DnB Rodeo w/ Muzzy

Muzzy, vlastním jménem Mustafa Alobaidi, je britský producent, který tvoří především drum & bassové a drumstepové tracky, ale můžete v nich zaslechnout i vlivy glitch hopu, trapu a dubstepu. Je poměrně čerstvým přírůstkem D´n´B scény (od roku 2011), ale jeho popularita rychle stoupá. Dnes vydává na světoznámých labelech Monstercat a Liquicity a získal již několik ocenění v D´n´B Awards (Nejlepší producent, Nejlepší DJ, 2x Nejlepší track, Nejlepší remix, 2x Nejlepší nový DJ a Nejlepší nový umělec). Jeho první release u Monstercatu byl track "The Destroyer" a "Riding the Storm", což můžeme považovat za vtipnou hříčku osudu, protože on sám se vůbec poprvé českému publiku představí právě v klubu Storm. Během večera se můžete těšit na kvalitní CZ line up se zástupci Let It Roll bookingu, Storm residents a Drumbassterds.

Facebook událost




Sobota 04/11 Dramy a kozy w/ BasSistaz crew


Již podle názvu párty je jasné, kdo se představí za mixážním pultem sobotní noci ve Stormu. Můžete se těšit na čistě dámskou jízdu, na zručné a sympatické DJky z Bassistaz crew, které vás rozhodně nenechají klidnými (hlavně tedy tu mužskou část populace). Pojďme si v krátkosti představit tři nejznámější. Snookey se k DJingu dostala v roce 2008, kdy se připojila k soundsystemu Ram’n’bajss, hrála z vinylů, a to hlavně liquid-funk. Roku 2011 se stala jednou ze 6 zakládajících členek BasSistaz crew a zanedlouho přešla na hraní z DCs. To vedlo i ke změně selekce, od melodičtějších poloh D´n´B se posunula k temnějším. V jejích setech můžete v současnosti slyšet jak minimalistické deepové tracky, tak i tvrdší neurofunk. Dejte si ukázku ze Stormu. Kan-Jacca se seznámila s vinyly a začala s hraním už v roce 2005. Roku 2009 se připojila k Dread BeatSquad a po jeho rozpadu založila vlastní crew – BasSistaz, které je věrná dodnes. Kromě toho je členkou Touch The Jungle a působí na DnB portálu. A pro zajímavost, pokud byste jí chtěli udělat radost – pije ráda kvalitní rum. Mellifera je novějším přírůstkem D´n´B scény, ke které se přidala v roce 2014, a to rovnou nástupem k BasSistaz. Kromě hraní se věnuje i vlastní produkci. Svůj úplně první release "Pimp" vydala roku 2016. Ve svých setech míchá víceméně deep a hrubší odnože drum and bassu.

Facebook událost

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016