PARTYINFO

 

KOMIKS W/ SAN PROPER (RUSH HOUR), MAKAM (DEKMANTEL), HRTL & MORE

Datum konání:
21.07.2017 - 22.07.2017
Místo konání:
Praha - TBA
DJs:
Makam (Dekmantel), San Proper (Rush Hour), Schwa, Fatty M, Lumiere, Mike Montaño, Jorgos, Bruno Curtis, YAN/CHNL, SRBS, ADO, 03
Live:
HRTL (Bukko Tapes)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 17:00, vstup: předprodej: 333,- Kč https://goout.net/cs/listky/komiks-san-proper+hrtl+dalsi/vohb/
 
 
Další Komiks opět na unikátním místě

Komiks již tradičně nachází stále nové prostory a ani tentokrát to nebude výjimkou. Našli jsme unikátní místo, kde se nikdy žádná akce nekonala a konat ani nebude. Prostě poprvé a naposledy! Tento unikátní warehouse prostor se nachází kousek od metra Letňany. Začne se venkovní akcí pod širým nebem v pátek v 17:00. Od 22:00 se pak večerní akce přesune do industriální haly a ráno budeme opět pokračovat venku do pozdních odpoledních hodin.

 

K výjimečnému prostoru patří také výjimeční hosté. Makam (Dekmantel) se narodil a vyrůstal v Haagu na holandském pobřeží. O hudbu se zajímal už od dětství a později zvládl i umění hudební produkce, kde našel svůj vlastní jedinečný styl. Neustále pracuje na zajímavých projektech, jako je Amulet, jeho vlastní label, který se uchytil v celém světě. Druhý zahraniční host pochází také z Holandska. San Proper (Rush Hour) je velmi excentrická osoba. Rád se zbavuje hudebních nálepek, ale pokud by se měl definovat, tak v jeho setech najdete house, disco, electro, afro i acid. Na Komiksu se představí i jeden z nejzajímavějších českých live projektů HRTL a Mexičan Mike Montano. Nebude chybět ani Komiks team Schwa, Fatty M a Lumiere. O odpolední a ranní program se postarají Jorgos, Bruno Curtis, YAN/CHNL, Srbs, Ado a 03.

Podporuje Excelent a Club Mate.

San Proper - "Boiler room"
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016