REPORT

 

Xmas in Trance

V sobotu 11.12. jsem se ještě s několika známými vydala do Benešova na Xmas in Trance. Přesně jsem nevěděla, co od toho očekávat, ale docela jsem se těšila, protože trance mam ráda a je fakt, že takových akcí u nás asi moc není.

 

Na KC Karlov jsme dorazili chvíli před desátou hodinou. Co jsem viděla, tak před vchodem žádná fronta nebyla a ani u šatny. Na techno stage zatím hrál Monotype, ale protože jsem slyšela fakt jenom chvilku, tak nemůžu moc posoudit, jak hrál. My jsme přešli na hlavní stage. Výzdoba a dekorace moc nebyla, jenom pár bílých prostěradel okolo parketu a velký nápis Xmas in trance, který visel na balkoně. Ale tak to mi nijak nevadilo. Lidí tu zatím taky moc nebylo, na parketě vlastně nikdo a všichni spíš postávali okolo. To už začínal hrát Michael C a několik lidí už se vyhrnulo na parket tancovat. Docela se mi líbilo, jak hrál, ale asi po půl hodince jsem se přesunula zpátky dolů, to už tu hrál moc dobře Pure. Lidiček tu bylo o dost míň než nahoře, ale to bylo tak nějak jedno. Tady jsem zůstala asi do jedenácti hodin, kdy na hlavní stage začínal Marc van Linden. Na toho jsem byla zvědavá asi nejvíc - dost jsem se na něj těšila. Můžu říct, že mě nezklamal a na jeho výbornej setík jsem si skvěle zapařila. Když jsem sem přišla, tak už se to tu vcelku dobře naplnilo. Sice tu nebylo nacpáno k prasknutí, ale bylo tu lidí tak akorát pro mě. Dopředu jsem se nijak nehrnula a zůstala jsem vzadu a místa jsem měla okolo sebe dost. Po jeho setu ho vystřídala LayDee Jane. Nehrála špatně, ale já jsem se zas přesunula na druhou stage, kde byl Spyro a po něm Pavel Krejdl. Mezití po Laydee Jane nastoupil dnes už podruhé Pure. Líbilo se mi na obou stageích, takže jsem to tak nějak střídala. Odcházeli jsme něco málo před pátou hodinou a můžu říct, že sobotní noc jsem si fakt užila. Chtělo by to u nás víc takových akcí.

Na závěr chci jenom napsat, že tuto je muj první report, takže jestli jsem něco vynechala, nebo vám to přišlo nějak zmatený, tak to prosím omluvte. Díky... :)

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016