CLANEK

 

Armin van Buuren vydává nové album

Je téměř nemožné přehlédnout, jaký vliv má celosvětově vysílaná rozhlasová show Armina van Buurena A State Of Trance... Během dvou desetiletí s tisícovkou epizod se jeho sledovanost postupně rozrostla na 40 milionů fanoušků z více než osmdesáti různých zemí. Trance i celá značka A State Of Trance tu stále zůstávají a zbrusu nové, kolaboracemi nabité, album Armina van Buurena "A State Of Trance FOREVER" tuto myšlenku směle podtrhuje...

 

Na albu "A State Of Trance FOREVER" září vedle Armina van Buurena v plné kráse spolupráce s dalšími oceňovanými trance umělci. Deska s celým tuctem nových skladeb, kde úřadují takové celebrity jako Sander van Doorn, Rank 1, Paul Oakenfold, Aly & Fila, Push, Jorn van Deynhoven, Giuseppe Ottaviani a Susana, je plná nadčasových kousků, které by velice snadno měly odolat zkoušce času.

Armin van Buuren
"Založil jsem A State Of Trance, abych se podělil o hudbu, kterou miluji, s lidmi z celého světa, a jsem hrdý, že z toho vznikla plnohodnotná komunita těch, kteří trance opravdu milují," říká Armin van Buuren a pokračuje. "A State Of Trance" mi umožnil nejen zůstat v kontaktu s fanoušky a sdílet vlastní hudbu, ale také upozornit na zavedené i začínající umělce, které obdivuji. Pro ASOT 1000 jsem chtěl vytvořit něco speciálního. Proto jsem se rozhodl udělat album ve spolupráci s některými z mých oblíbenců a tak jsem si s nimi sedl, abychom vytvořili trance tracky, které fanouškům vydrží minimálně dalších tisíc dílů. Do těchto nahrávek jsme vložili spoustu lásky a doufáme, že se při jejich poslechu budete bavit, zejména proto, že v sérii "A State Of Trance FOREVER" budou následovat další alba. Každý track, od 123 BPM až po pořádný uplifting, bude také součástí mých dalších setů. Jste tedy připraveni se do A State Of Trance ponořit?"

 
Tracklist:

1. Armin van Buuren – Turn The World Into A Dancefloor (ASOT 1000 Anthem)

2. Armin van Buuren & Maor Levi – Divino

3. Armin van Buuren & Sander van Doorn – Jonson’s Play

4. Armin van Buuren & Rank 1 – The Greater Light To Rule The Night

5. Armin van Buuren & AVIRA – Sirius

6. Armin van Buuren & Paul Oakenfold – Sonata

7. Armin van Buuren and Aly & Fila feat. Kazi Jay – For All Time

8. Armin van Buuren & Tom Staar feat. Josha Daniel – Let Go

9. Armin van Buuren & Push – In The Dark You Shine

10. Armin van Buuren & Jorn van Deynhoven – Lost In Space

11. Armin van Buuren & Giuseppe Ottaviani – Magico

12. Armin van Buuren & Susana – Home With You

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016