CLANEK

 

Radio 1 nabídne zpravodajství z Letní filmové školy

Radio 1 bude v rámci letošní Letní filmové školy Uherské Hradiště vysílat zpravodajský servis o festivalových novinkách a uváděných filmech. Pořad bude na Radiu 1 vysílán v průběhu konání festivalu od 7. do 11. srpna 2020.

 

Zpravodajský servis přinese aktuální informace z dění na festivalu, pozvánky na filmy a doprovodné akce a rozhovory s protagonisty festivalu. Zpravodajství posluchačům nabídne vždy v 11 hodin v premiéře a v 16 hodin v repríze.

Letní filmová škola Uherské Hradiště je řadu let největším nesoutěžním filmovým festivalem v České republice. Již od roku 1964 je cílem akce rozšiřovat filmový obzor členů filmových klubů a filmových nadšenců (z nichž velkou část tvoří středoškolští a vysokoškolští studenti) a seznamovat je s filmovým uměním v nových a netradičních souvislostech. Letní filmovou školou pořádá Asociace českých filmových klubů. Letošní 46. ročník se koná od 7. do 12. srpna. Letní filmovou školu doplní parties, kde se hned první večer, tedy 7. srpna, představí moderátor pořadů Ešus nebo Hudba za dobrou práci, Strýček Míša. Akce se uskuteční v klubu Mír.

Více informací o Letní filmové škole najdete na www.lfs.cz.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016