CLANEK

 

Neo Violence #21

Změna je život a relace Neo Violence se nyní bude vysílat každý druhý a čtvrtý čtvrtek a ne v úterý, jak tomu bylo dříve. Zbytek zůstává stejný. Tak pojďme na to!

 

Neo Violence Broadcast #21 @ Radio23.cz by Neo Violence on Mixcloud

 
People Get Real -­ "Tension" [LBL]

Naphta -­ "Age Of Sun" [Transatlantyk Records]

Ans -­ "Sedm" [Krmelec Recordings]

Will Saul -­ "Valhalla" [AUS]

Andy Ash ­- "Three Buttons" [Three Buttons]

Gangsteppaz ­- "Unitra"

Last Magpie -­ "Chicken Shop" [Losing Suki]

Mak & Pasteman -­ "Stagger" [Materials]

Shadow Child & Doorly ­- "Piano Weapon" [Food Music]

Taraval -­ "Doug's Prayer" [Text Records]

Tuff City Kids ­- "Wendy" (Girlfriend 44 PiaNO Mix) [Delsin]

Grey People -­ "Sludge Ball" (Sewer Escape) [Cult Trip]

Schmutz ­- "Lima" [4Lux]

Loric -­ "Under Sharer" [Fifth Wall]

Hound Scales -­ "Spahnners" (Rubble Dub 2) [Fifth Wall]

Primitive World ­- "Purple Caps" [Obsession Recordings]

Manuel Gonzales ­- "Chip Implemented" [Wicked Bass Records]

Ø [Phase] -­ "On The Edge" [Token]

The Black Dog -­ "Bass Mantra" (Remixed by Perc) [Dust Science]

TWR72 -­ "Download" [Turbo Recordings]

Bad Mojo -­ "Grimface" [Heldenkellerz]

Last Magpie ­- "She Won't Let" [Losing Suki]

Mak & Pasteman ­- "Formation" [Materials]

Jus Now ft. Bunji Garlin & Stylo G -­ "Tun Up" (Dismantle Remix) [3Beat]

Millie & Andrea ­- "Temper Tantrum" [Drop The Vowels]

 
Co se nevešlo:

Nejsem žádný velký fanoušek Jamie XX z jestě více známé kapely The XX, ale musím uznat, že tento jeho nový singl pro label Young Turks je vážně chytlavý.

  

Wen a nováček Parris z party kolem Rinse FM vydali parádní bass release pro dubstepový label Tempa, který se trochu vymyká klasickému soundu tohoto uznávaného vydavatelství. Nedávno namíchali i mixtape pro magazin Dummy, k poslechu zde



Technaři Jonasu Koppovi vyšel nedávno skvělý "rave banger" obohacený výborným remixem od projektu _Unsubscribe_, za kterým se skrývá všem dobře známý Dave Clarke, který se brzy ukáže v ČR, a Mr. Jones.

 
Will Saul, majitel labelu AUS, dostal za úkol namíchat další díl kompilace DJ­Kicks, na kterých se podílelo velké množství hvězd taneční hudby. Úkolu se zmocnil na výbornou a krom skvělého technického provedení nabídl i spoustu exkluzivních tracků, které byly vytvořeny speciálně pro tuto příležitost. Vybral jsem kousek od miláčků publika Bicep.

Naprosto nečekaně spatřilo světlo světa nové album, nebo spíš takové velké EP, producenta Head High, kterého lidi znají spíše pod jménem SHED. Head High je jeho rave alias, který je celý věnován odkazům počátků rave a acid scény konce 80. a začátku 90. let. Každý track je nabitý energií až po okraj. 

 

U old school soundu a obecně návratu k němu ještě chvíli zůstaneme, ale tentokrát zamíříme do mnohem více zlámané podoby aneb jungle sound, který má ještě duši a nestala se z něj big room záležitost pro davy ovcí. Zde hlavní track ze SULLYho LP pro britský Keysound Recordings.

 

Delsin nikdy nezklame a kdo myslí, že ano, tak by si to prostě měl poslechnout celý ještě jednou, řekněme. Vždy vyníkající Claro Intelecto, vážení páni a dámy!

 

Stejné pravidlo platí u labelu Houndstooth a projektu AKKORD, za kterým se skrývá například i známý Synkro.

 

Můj velký oblíbenec Mumdance, kterého jste mohli premiérově vidět v pražském Terminalu B v květnu na naší výroční párty, vydal nové EP pro Rinse. Tohle je nová vlna grime, která hýbě světem bass music. Koukněte na live jam s MC Novelist k titulnímu tracku "Take Time". 

 

A na stejné vlně to i ukončíme, konkrétně nováčkem, který se dere ven závratnou rychlostí. Králík neboli Rabit a jeho track pro vyníkající a různorodou kompilaci francouzského labelu Sound Pellegrino.

 


Toto je jen velmi skromný výčet toho, co se do pořadu nevešlo. Mnohem více novinek různých žánrů, o kterých denně informujeme, můžete naleznout na našem facebooku.

Pártylist jako vždy najdete na naší Facebook stránce a to konkrétně v sekci Poznámky, kde každý týden před víkendem zveřejňujeme mnou doporučené akce z Prahy a dalších koutů ČR, ale také tipy na párty u našich sousedů.

Další živé vysílání na Radio23.cz proběhne 10. července. Pořadem provázel a rubriku připravil dMIT.RY.

Kontakt: neo.violence85@gmail.com

Neo Violence

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016